Accident rutier în zona Pădurea Noroieni soldat cu decesul unui bărbat

Accident rutier în zona Pădurea Noroieni soldat cu decesul unui bărbat

Accident rutier în zona Pădurea Noroieni soldat cu decesul unui bărbat

În cursul zilei de azi, 11.12.a.c., la ora 07:01, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în zona Pădurea Noroieni.

La faţa locului au fost dislocate două ambulanţe S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor calificat și Terapie Intensivă Mobilă)

În urma impactului violent, dintre o camionetă și un stâlp de înaltă tensiune au rezultat 2 victime, dintre care una (un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, pasagerul din dreapta) a fost găsit în stop cardio respirator, iar cea de-a doua (un bărbat de 39 de ani) prezenta contuzii minore.

Echipajele de intervenție au acționat pentru resuscitarea bărbatului aflat în stop cardio respirator, însă pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. Pentru cea de-a doua victimă s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. În autovehicul se mai aflau două persoane, însă acestea au refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Sursa: ISU Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 decembrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.