Accidente de circulatie in localitatile Odoreu si Supuru de Jos, soldate cu persoane ranite

Accidente de circulatie in localitatile Odoreu si Supuru de Jos, soldate cu persoane ranite

Accidente de circulatie in localitatile Odoreu si Supuru de Jos, soldate cu persoane ranite

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 27 noiembrie a.c., despre faptul că în localitatea Odoreu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană, aflându-se la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui minor, de 8 ani, din localitatea Odoreu, care în calitate de pieton era angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, pe care l-a accidentat ușor.

După producerea evenimentului rutier persoana aflată la volan și-a continuat deplasarea, fiind depistată la scurt timp de polițiști, ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

*

La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Supuru de Jos, în urma căruia o persoană a fost rănită.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un conducător auto, de 40 de ani, din comuna Corund, pe fondul efectuării unui viraj la stânga nu s-a asigurat corespunzător, astfel, că a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat, de 56 de ani, din comuna Acâș.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celui din urmă șofer, care a fost transportat la spital pentru a i se oferi îngrijirile medicale necesare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a înregistrat dosare penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook
Articole din aceeasi categorie:

Acest articol a fost adaugat la data: 28 November, 2017

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 0 0 0