Accidente rutiere cu raniti in judetul Satu Mare

Accidente rutiere cu raniti in judetul Satu Mare

Accidente rutiere cu raniti in judetul Satu Mare

La data de 14.06.2017,  în jurul orei 08:40,  un tânăr de 24 de ani din Vama, aflat la volanul unei autoutilitare  pe DN 19, în afara localității Vama, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de  34 ani, din Negrești Oaș, care circula în faţa sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto al autoturismului care a fost colizionat, dar şi rănirea uşoară a unei tinere de 22 de ani din Negreşti Oaş, pasageră în autoutilitară.

 Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii

Tot în data de 14.06.2017, în jurul orei  21:55, poliţiştii din Livada au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Livada Mică. La faţa locului s-a stabilit faptul că o conducătoare auto de 43 de ani din localitate, a accidentat uşor o minoră de 3 ani care s-a angajat în traversarea străzii în fugă prin loc nepermis.

Rezultatul testării alcoolscop a fost negativ, în cauză s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele situaţii cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 16 June, 2017

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 0 0 0