Aquapark-ul AquaStar a fost inaugurat. Vedeti cand are loc deschiderea oficiala

646x404

Compania Solarex din Satu Mare a inaugurat astăzi unul dintre cele mai importante proiecte de investiţii derulate în domeniul turismului şi serviciilor de wellness din România, AquaStar, în valoare de aproape 48 de milioane de lei, fondurile provenind atât din finanţare nerambursabilă în valoare de 25 de milioane de lei, cât şi din contribuţia beneficiarului, asigurată prin finanţare EximBank.
Suprafaţa clădirii principale (care include cele patru piscine şi zona de wellness) este de peste 5.000 mp – la care se adaugă aproape 1.000 mp, suprafaţa piscinelor exterioare. Complexul va fi deschis publicului din 1 iunie, în intervalul orar 09:00 – 20:00. Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei/adult, 20 lei/studenţi şi pensionari, 15 lei/copii între 3-14 ani, 10 lei tarif saune. Copiii până la 3 ani au acces gratuit. Programul de funcţionare şi tarifele menţionate sunt valabile pentru sezonul estival.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Daca iti place, raspandeste acest articol prin social media

Articole din aceeasi categorie:

Responsabilitate juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care prin postarea acestui comentariu sunt de acord sa îsi asume în întregime si consecintele legale

5 Raspunsuri Aquapark-ul AquaStar a fost inaugurat. Vedeti cand are loc deschiderea oficiala

  1. Mark Biba says:

    Foarte scump… Dar macar s-a deschis.

  2. Ioan Ciprian Pop says:

    ne-a trebuit strand…acum il avem… putem sa ne uitam la el linistiti de afara…:)).

  3. Bogdan Barani says:

    de afara? :)) dc nu inauntru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments
Pinterest
EmailEmail
WP Socializer Aakash Web