Bărbat de 31 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe la Carei

Bărbat de 31 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe la Carei

Bărbat de 31 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe la Carei

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei, beneficiind de aportul considerabil al specialiștilor criminaliști, au identificat un bărbat de 31 de ani din Carei, în sarcina căruia au reținut comiterea a cinci furturi din locuințe, comise în perioada mai-iulie 2017 în municipiul Carei, având ca mod de operare pătrunderea pe geamuri lăsate deschise sau prin tăierea plasei contra insectelor, pe timpul nopții.

Dosarul penal, împreună cu întreg materialul probatoriu a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de sesizare a instanței în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât cel în cauză se sustrage urmăririi penale. Judecătoria Carei a admis solicitarea Parchetului, emițând un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pe o perioadă de 30 de zile. O parte din prejudiciul creat prin bunurile sustrase, respectiv telefoane mobile, tablete, laptop-uri, televizoare, a fost recuperate.

În administrarea probatoriului, polițiștii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 august, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 0 0 0