Batran de 94 de ani din Tasnad talharit ziua in amiaza mare

Poliţia din Tăşnad a fost sesizată ieri, 13.06.2017, în jurul orei 12:00, de către un bărbat de 94 de ani din Tăşnad, despre faptul că în urmă cu o jumătate de oră a fost victima unei tâlhării.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost constituită o echipă mixtă de cercetare, formată din poliţişti judiciarişti şi tehnician criminalist, care, la scurt timp de la sesizare, a reuşit identificarea principalului bănuit de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 39 de ani din localitate.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 11.30, cel în cauză s-a prezentat la locuinţa victimei sub pretextul că intenţionează să cumpere mobilier, şi profitând de neatenţia victimei, a luat de pe masă 1 100 lei.

Victima a sesizat la timp intenţia bărbatului şi a intervenit încercând să-l oprească să plece şi să-şi recupereze banii, dar a fost împinsă, iar în urma căzăturii s-a lovit în zona capului şi a picioarelor. În cele din urmă, agresorul a părăsit locuinţa victimei, luând cu el 200 de lei.

Pe baza descrierii semnalmentelor şi a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, cel în cauză a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive, în cadrul dosarului penal în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 14 iunie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.