BUG Mafia, implicată într-un imens scandal

BUG Mafia, implicată într-un imens scandal

BUG Mafia, implicată într-un imens scandal

Baietii de la B.U.G. Mafia sustin ca impresarul Radu Groza ar fi incasat o suma frumusica de bani, folosindu-se de numele lor.

Totul a inceput dupa ce un fan i-a intrebat pe cei de la B.U.G Mafia daca este real ca vor concerta, sambata trecuta, intr-un club renumit din localitatea Brazi, judetul Prahova. Cum cei din trupa nu stiau absolut nimic despre spectacol si nici nu urmau sa concerteze in acest club, ei au inceput sa sape si sa dea telefoane, dorind sa stie cine se foloseste de numele lor.

Ulterior, Uzzi, Tataee si Caddillac au aflat ca patronii clubului din Prahova platisera un avans de 1.500 de euro impresarului Radu Groza pentru acest concert, pe care ei ar fi trebuit sa il onoreze. In aceste conditii, baietii din trupa s-au vazut nevoiti sa ii spuna patronului ca Radu Groza nu este impresarul trupei B.U.G. Mafia si ca ei nu vor concerta. Mai mult, hip-hoper-ii au simtit nevoia sa atraga atentia asupra situatiei create pentru a nu se mai repeta.

De cealalta parte, Radu Groza a simtit nevoia sa se apere, spunand ca nu este implicat in niciun fel in aceasta escrocherie si ca suma de bani nu a ajuns la el.

Cititi continuarea pe wowbiz.ro, click aici

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 24 martie, 2014

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.