Când și unde va avea loc EXPO – Fabricat în Satu Mare

Când și unde va avea loc EXPO – Fabricat în Satu Mare

Când și unde va avea loc EXPO – Fabricat în Satu Mare

La solicitarea organizatorilor edițiilor anterioare ale EXPO – Fabricat în Satu Mare, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a mediat o întâlnire informală cu reprezentanții administrației publice locale – primarii comunelor din județ și cu conducerea structurilor asociative – Grupurile de Acțiune Locale.

În organizarea Asociației Economice Germano-Române (DRW) și a Asociației Camera Meșteșugarilor (ACM), în perioada 11-13 mai 2018, în locația fostului supermarket INTEREX din Micro 17 se va desfășura ediția a VII-a a EXPO – Fabricat în Satu Mare. Noutatea adusă de această ediție este faptul că expoziția devine tematică. Obiectivul propus pentru acest an este de a promova produsele agroalimentare, frumusețile naturii, castelele și cetățile sătmărene, precum și turismul de relaxare și balneoterapie bazat pe apă si apă termală.

Prefectul a adresat un îndemn primarilor din județ pentru a sprijini organizatorii prin mediatizarea acestui eveniment în rândul companiilor și producătorilor locali și s-a declarat un susținător al EXPO – Fabricat în Satu Mare subliniind importanța expoziției pentru promovarea județului nostru.

Sursa: Institutia Prefectului Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 13 aprilie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.