Ce inseamna, de fapt AMANETUL AUTO, o activitate care a luat avant la Satu Mare

Ce inseamna, de fapt AMANETUL AUTO, o activitate care a luat avant la Satu Mare

Ce inseamna, de fapt AMANETUL AUTO, o activitate care a luat avant la Satu Mare

Vazand reclamele din presa, de pe panourile publicitare din oras si nu in ultimul rand de pe Facebook, am fost curiosi sa aflam mai multe despre detaliile acestei activitati care pe multi satmareni ii ajuta sa faca rost de bani intr-un timp foarte scurt, lasand garantie un autoturism.

Actele care se cer la acordarea imprumutului rapid sunt putine si la indemana: actele masinii .

Se acorda imprumuturi  cu garantie auto in 30 de minute si se ofera pana la 80% din valoarea masinii, comisionul de acordare fiind 0. Reclamele ne promit ca dobanzile sunt  rezonabile, iar satmarenii care au apelat la acest mijloc de imprumut rapid au confirmat. 

Din cate am observat, multi satmareni care au avut nevoie urgenta de bani au apelat la acest mijloc de finantare rapida si avand in vedere ca aceasta activitate infloreste, suntem convinsi ca este o varianta viabila si de incredere. Si nu in ultimul rand, reprezentantii societatii ne-au asigurat ca toate tranzactiile se bucura de o DISCRETIE DESAVARSITA.

Cei care vor sa apeleze la aceasta firma (BEST AMANET AUTO SRL) pot sa sune la numarul de telefon 0745.414.988 pentru o evaluare rapida si programarea unei intalniri sau pe facebook (click aici).

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 21 mai, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.