Cele mai socante obiceiuri sexuale din lume! N-o sa va vina sa credeti de ce sunt in stare unii oameni

Sexul este mai mult decât un act fizic. Multe țări au dezvoltat tradiții, ritualuri și sărbători întregi bazate pe actul sexual. Fie că e vorba despre venerarea unei zeități sau despre transformarea din băiat în bărbat, sexualitatea joacă un rol important. Deși unor popoare li se par normale practicile lor, din exterior lucrurile se văd complet diferit.

În munții Himalaya trăiește o comunitate de nepalezi în care se practică poliandria. Asta înseamnă că o femeie are mai mulți soți. În cazul acestei comunități, cei care împart soția sunt FRAȚI. Din cauză că în zonă nu prea există pământ bun pentru agricultură, nepalezii fac apel la acest obicei pentru ca terenul să fie împărțit mai ușor între familii numeroase.

Sambienii sunt un trib din Papua Noua Guinee. Băieții sunt îndepărtați de orice persoană de sex feminin încă de la vârsta de 7 ani pentru a locui cu bărbați. Timp de zece ani, pielea este înțepată constant pentru a îndepărta orice urmă de contaminare provenită de la femei. Sângerarea pe nas și vomitatul sunt și ele considerate purificatoare. Sambienii sunt de părere că băiatul va crește și va deveni puternic doar dacă înghite sămânța vârstnicilor din trib.

 

Cititi continuarea pe bravonet.ro, click aici

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 30 decembrie, 2014

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.