Colateral, Oedip la Teatrul de Nord

Colateral, Oedip la Teatrul de Nord

Colateral, Oedip la Teatrul de Nord

Joi 20 noiembrie, ora 19.00 – Teatrul de Nord, Sala Studio

Spectacolul ”Viața ta în 65 de minute” programat joi 20 noiembrie se anulează din cauza îmbolnăvirii unui actor.

Spectatorii sunt invitați joi 20 noiembrie, de la ora 19.00 în Sala Studio a Teatrului, la one man show-ul Colateral, Oedip.

Una din problemele generației tinere și nu numai, este socializarea virtuală în detrimentul comunicării adevărate, firești cu persoane reale. Textul lui Mihai Ignat cu foarte mult umor, semnalează această direcție greșită, arătând că în cele două lumi, regulile de comunicare sunt diferite iar șansele de a trăi situații jenante sunt foarte mari.

Autoironic, neliniștit și mai ales dezamăgit de sine și de ceilalți personajul se pune singur într-o situație extremă pentru a-și revizui viața.
Mult umor, multe situații jenante și comice, multe incertitudini, o oră de bună-dispoziție cu tânărul actor Cristian Iorga, laureat al Galei HOP, 2013 (Premiul Teatrului Național din Timișoara) al Galei STAR Bacău, 2014 (cel mai bun one man show) și al Festivalului de teatru pentru elevi, studenți și tineri actori “Constantin Stanciovici-Brănișteanu”, Tîrgu Jiu, 2014 (Trofeul Festivalului și Marele Premiu Marcel Anghelescu)

 

Preț bilet: 15 lei

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 18 noiembrie, 2014

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.