Concert Dirty Shirt și Untold Faith la Satu Mare

Concert Dirty Shirt și Untold Faith la Satu Mare

Concert Dirty Shirt și Untold Faith la Satu Mare

Vineri 16 februarie 2018, la Gravel Room de pe str. Cerbului nr.19 din Satu Mare va avea loc concertul trupelor Dirty Shirt și Untold Faith începând cu ora 20:00.

DIRTY SHIRT, una dintre cele mai cunoscute trupe de crossover folkcore metal din România și Estul Europei, se întoarce în Satu Mare pentru a susține un concert în data de 16 februarie la Gravel Room, având ca invitată trupa Untold Faith.

Dirty Shirt este una din cele mai active şi originale formații metal din România, al cărei stil unic rezultă din combinarea elementelor rock/metal cu influenţe din orizonturi muzicale foarte diverse: folclor românesc, funk, electro, world music, etc. 

Follow Dirty Shirt: 
www.dirty-shirt.com
www.facebook.com/DirtyShirtRomania
www.youtube.com/dirtyshirtoriginal
www.dirtyshirt.bandcamp.com

 

Trupa Untold Faith formată in Carei, in a cărei componenţă se află membrii cu un trecut vast şi cu rădăcini adânci in prog-ul românesc, a fost de la bun inceput o exprimare unică a modului in care ei gândesc şi percep muzica, ajungând să fie una dintre cele mai originale şi promiţătoare apariţii de pe scena metalului autohton. Acum într-o formulă nouă, in care sunt 3/4 din deja legendara trupa Psycho Symphony, trupa combină într-un mod inedit stiulul progressive cu elemente de groove, thrash si death metal.

Links:
www.untoldfaith.bandcamp.com
www.facebook.com/untoldfaithband
https://www.youtube.com/watch?v=U_rxRxiR3b0

 

Suport: 25 lei

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 13 februarie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.