CONCERT FOLK DE ZIUA CULTURII NAȚIONALE

CONCERT FOLK DE ZIUA CULTURII NAȚIONALE

CONCERT FOLK DE ZIUA CULTURII NAȚIONALE

Ziua Culturii Naționale va fi marcată de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M Zamfirescu printr-un specatol de folk cu totul deosebit.  Acest festival reprezintă un eveniment ce își propune să readucă în atenția publicului sătmărean povestea boemă a Sătmarului de altădată, vremuri în care folkul și atmosfera indusă de el făcut ca municipiul să fie cunoscut atât în țară, cât și în străinătate.

Locuitorii municipiului Satu Mare vor primi nepreţuitul dar muzical pe 15 ianuarie,de la ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu” care va lua numele artistului Octavian Bud, prieten și colaborator apropiat al instituției noastre în perioada 1980 – 2017. 

La evenimentul intitulat „… să nu uităm… niciodată…” sunt invitați artiști locali și invitați de seamă din viața culturală națională. Concertul este dedicat în egală măsură artiștilor care au plecat dintre noi: Tavi Bud, Emilian Onciu, Ileana Bledea, Emil Matei, Ion Bala, Ion Bledea ș.a. dar și celor care slujesc cu dragoste, credință și abnegație viața culturală sătmăreană.

La eveniment sunt invitați: Marius Bațu, Mircea Vintilă, Geta Govor, Florin Micaș, Sorin Bălaj & Radu Lup, Roxana Gheorghiu & Loredana Morar, Cezar Petrovici și Adina Hodișan.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 12 ianuarie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.