Conducatori auto si pietoni sanctionati de politistii satmareni

Conducatori auto si pietoni sanctionati de politistii satmareni

Conducatori auto si pietoni sanctionati de politistii satmareni

Poliţiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare acţionează permanent pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice.

În cadrul unor acțiuni, ieri, polițiștii sătmăreni au aplicat peste 180 de sancțiuni pentru abateri ale conducătorilor auto și ale pietonilor.

Astfel, la data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive și a depășirilor neregulamentare. Activităţile i-au avut în vedere și pe pietonii care nu respectă normele rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 183 abateri privind nerespectarea normelor legale de către conducători auto și pietoni.

De asemenea, au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 8 de permise de conducere, dintre acestea 4 pentru depășirea limitei legală de viteză, 3 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare și unul pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor, și au ridicat 1 certificat de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Comentarii Facebook
Articole din aceeasi categorie:

Acest articol a fost adaugat la data: 11 January, 2018

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 0 0 0