Controale ale Politiei Rutiere si RAR pe drumurile din judetul Satu Mare

Controale ale Politiei Rutiere si RAR pe drumurile din judetul Satu Mare

Controale ale Politiei Rutiere si RAR pe drumurile din judetul Satu Mare

Ieri, 14 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Ardud, împreună cu reprezentanți ai R.A.R., au desfășurat o acțiune, pe linie rutieră, având ca scop identificarea conducătorilor auto care circulă pe drumurile publice cu autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice.

Astfel, în urma activităților desfășurate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1 160 de lei, pentru diverse abateri și au fost reținute 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii sătmăreni au acționat și ieri, 14 mai a.c., pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru asigurarea unui climat rutier sigur.

Pentru abaterile constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de peste 15 500 de lei. Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere.

Pentru nereguli constatate la Legea 12/1990 rep., respectiv la Legea nr. 61/1991 au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale, având o valoare totală de peste 7 500 de lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 15 mai, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.