Cu cati barbati ar trebui sa faca sex o femeie? Conteaza?

Una dintre marile curiozitati stupide ale unor barbati este ”cu cati si-a tras-o aia inaintea mea?”. Si fiecare are o anumita cifra in cap, dincolo de care femeia respectiva este catalogata drept curva. Unii sunt mai ingaduitori, ridica limita la 30 sa zicem, altii sunt niste lupi mai moralisti si zic 3. Modul in care se fac calculele ramane o enigma. Insa, daca stai sa te gandesti la modul realist, acest detaliu ar trebui sa fie fara importanta pentru un barbat matur.

Ceea ce conteaza, la urma urmei, este cum este femeia respectiva, nu ce a facut pana la tine. Pentru ca, poate, pana la tine, a vrut sa aiba doar aventuri de-o noapte (si poate a facut sex cu peste 100 de barbati), iar acum vrea ceva serios. Sau, poate, pana la tine, a vrut doar relatii serioase (si a avut doua), iar acum vrea doar o aventura. Daca este insa musai sa ramanem in zona calculelor, acestea ar trebui facute intr-un mod mai realist.

 

Cititi continuarea pe recomandari-cumparare.blogspot.ro, click aici

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 noiembrie, 2014

2 Comments

  1. Da, e chiar linistitor sa stii ca tipa a supt de la 100 de barbati! Luati-o voi si sarutati-o in fiecare seara gandindu-va cate sule i-au trecut prin gura!

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.