Cum îţi dai seama când o femeie nu se simte bine în dormitor

Cum îţi dai seama când o femeie nu se simte bine în dormitor

Cum îţi dai seama când o femeie nu se simte bine în dormitor
Majoritatea femeilor evită să le spună partenerilor, de teamă să nu le rănească sentimentele sau orgoliul masculin, dacă sunt nemulţumite de „prestaţia” lor în pat, dar, de cele mai multe ori, există câteva semne când lucrurile scârţâie.

O discuţie sinceră despre nemulţumirile vizavi de comportamentul din aşternuturi poate fi destul de neplăcută pentru amândoi, dar există câteva indicii care trădează neajunsurile din dormitor. Publicaţia „Your Tango” a întocmit o listă cu 9 semne prin care femeile îşi trădează nemulţumirea legată de viaţa intimă:

1. Caută mereu scuze pentru a nu face sex

Deşi aceasta este cea mai evidentă şi comună cale de a arăta că lucrurile nu merg bine în dormitor, majoritatea o ratează, de cele mai multe ori. Desigur, uneori se întâmplă ca migrenele sau oboseala să fie reale, însă dacă acestea devin scuze frecvente, bărbaţii ar trebui să-şi pună câteva semne de întrebare.

2. Grăbeşte actul sexual
Un alt semn că o femeie nu este mulţumită de prestaţia sexuală a partenerului este faptul că sare peste preludiu. Din când în când, o partidă „pe fugă” este binevenită, dar dacă acest lucru începe să se întâmple regulat, „ţinta” fiind orgasmul, partenera arată clar că este mai interesată de propria plăcere decât de partener.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 28 noiembrie, 2014

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.