Doi tineri banuiti ca au sustras camerele video si apoi material lemnos

Doi tineri banuiti ca au sustras camerele video si apoi material lemnos

Doi tineri banuiti ca au sustras camerele video si apoi material lemnos

Ieri, 5 februarie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, în urma activităților de cercetare efectuate au reușit identificarea a doi tineri, de 20 de ani, ambii din localitatea Vama, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că cei doi în noaptea de 2/3 ianuarie a.c., ar fi sustras patru camere de supraveghere video care erau amplasate pe raza localității Vama, și de asemenea că în noaptea de 27/28 ianuarie a.c., ar fi sustras material lemnos, care era amplasat în fața unui imobil din aceeași localitate.

Totodată din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că unul dintre cei doi tineri a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere în perioadele menționate anterior.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 06 februarie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.