Dosar penal pentru un tânăr prins drogat la volan în Satu Mare

Dosar penal pentru un tânăr prins drogat la volan în Satu Mare

Dosar penal pentru un tânăr prins drogat la volan în Satu Mare

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat ieri, 1 martie a.c., un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Satu Mare, care a condus o autoutilitară pe strada 1 Decembrie, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel că, susnumitul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge și urină, rezultatul fiind pozitiv la testarea în vederea depistării în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile a unui autovehicul sub influența unor substanțe.

De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate ieri, 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier și ai Serviciului Rutier Satu Mare au aplicat aproximativ 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27 000 de lei.

Totodată au reținut 19 permise de conducere, din care 11 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 6 pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 km/h și 2 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 02 martie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.