Expoziție inedită la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” – „Ucide plictiseala cu un roman criminal…de bun“

Expoziție inedită la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” – „Ucide plictiseala cu un roman criminal…de bun“

Expoziție inedită la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” –  „Ucide plictiseala cu un roman criminal…de bun“

Biblioteca Județeană Satu Mare invită publicul sătmărean la o expoziție inedită de carte polițistă, intitulată sugestiv „Ucide plictiseala cu un roman criminal…de bun”. Expoziția va fi organizată în vitrinele Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”, joi, 17 august, cu începere de la ora 13:00.

Ideea expoziției aparține unui grup de trei tinere entuziaste, ingenioase și talentate care desfășoară activități de voluntariat la bibliotecă și reprezintă punerea în practică a celor învățate în perioada acestei veri: Manuela Manița, Coralia Lipcei și Roxana Goie.

Romanele selectate aparțin genului policier și sunt semnate de nume celebre ale genului, precum Agatha Christie și Arthur Conan Doyle, expoziția fiind întregită cu lucrări grafice realizate de cele trei tinere voluntare.

Prin această activitate, organizatorii, bibliotecari și voluntari deopotrivă, își propun să găsească noi modalități de atragere a publicului spre lectură, spre actul de voluntariat și să faciliteze întâlniri și schimburi de idei între membrii comunității.

Sursa: Biblioteca Judeteana Satu Mare

Comentarii Facebook
Articole din aceeasi categorie:

Acest articol a fost adaugat la data: 13 August, 2017

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 0 0 0