A inceput Loteria Vizelor SUA editia din 2017. Vedeti ce aveti de facut

A inceput Loteria Vizelor SUA editia din 2017. Vedeti ce aveti de facut

A inceput Loteria Vizelor SUA editia din 2017. Vedeti ce aveti de facut

Pentru acest an, perioada de înscriere în program a  început la data de 3 octombrie ora 19.00 şi se va încheia la 7 noiembrie ora 19.00.
Completarea formularului şi ataşarea fotografiilor se face cu atenţie, conform unor cerinţe standard. Se solicită date şi fotografii care trebuie să fie realizate după anumite criterii foarte stricte. Datorită dificultăţii ce poate apărea la înscriere, mulţi aplicanţi solicită ajutor la completarea şi trimiterea formularelor de înscriere.
În judeţul nostru există o companie care oferă consultanţă şi ajutor persoanelor care doresc să participe şi au nevoie de sfaturi la completarea corectă şi completă a formularului.
SC Şerbănescu SRL vă poate ajuta şi la realizarea unor fotografii profesionale, care să aibă toate condiţiile impuse de program. Pe lângă completarea formularelor şi realizarea fotografiilor, firma vă va ajuta şi să expediaţi corect formularul şi să nu aveţi surprize neplăcute la înscriere.
Înainte de înscrierea în program, candidaţilor li se recomandă consultarea regulamentului complet, care se găseşte atât pe pagina Ambasadei Statelor Unite cât şi pe pagina Departamentului de Stat, unde se găsesc toate detaliile privind întregul program.
Mai multe informatii la tel 0756.103.430 sau la sediul Serbanescu SRL , str. Horea nr.1 Casa de Moda etaj. 1. sau pe pagina de facebook click aici.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 09 octombrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.