Ipoteza controversata: In 10 ani, nimeni nu va mai face sex pentru a avea copii

Este prezicerea medicilor australieni, care sugerează că peste 10 ani fertilizarea in vitro va înlocui cu succes actul sexual “destul de ineficient”.

Când copiii încep să întrebe de unde vin bebeluşii, cum apar ei pe lume, părinţii se încurcă în explicaţii laborioase şi extrem de confuzante despre sex, concepţie, sarcină şi naştere, care de cele mai multe ori se reduc la venirea ”tradiţională” a berzei, ce le mai dă un răgaz de câţiva ani pentru a găsi răspunsul corect la această întrebare. Deşi un subiect de conversaţie dificil, conceperea bebeluşilor este un proces simplu care a rămas acelaşi de secole.

Dar iată că medicii australieni au decis că sexul nu mai este deloc eficient şi prezic că, peste 10 ani, va fi un act de pur agrement chiar şi in cazul cuplurilor care îşi doresc copii. Iar acest lucru se poate întâmpla până în 2020, datorită tehnicilor avansate de fertilizare in vitro. Calificând metoda tradiţională de făcut copii un “proces destul de ineficient”, aceştia sugerează că metodele fertilizării in vitro vor avea o rată de succes de 100%.

 

Cititi continuarea pe descopera.ro, click aici

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 17 februarie, 2015

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.