Ce parere are LORA despre Satu Mare, in exclusivitate pentru smlive.ro

Ce parere are LORA despre Satu Mare, in exclusivitate pentru smlive.ro

Ce parere are LORA despre Satu Mare, in exclusivitate pentru smlive.ro

Toata lumea o cunoaste pe LORA. Este una dintre cele mai frumoase si talentate cantarete din show-bizul romanesc. Am vazut cu totii succesul de care s-a bucurat in randul satmarenilor de toate varstele, cu ocazia ultimului concert din Satu Mare, din luna mai 2017, cu ocazia zilelor orasului. Vazand ca este o persoana calda si deschisa cu fanii, echipa smlive.ro a pus la cale un mic interviu in care sa aflam una-alta despre „LORA” si despre relatia ei speciala cu publicul, inclusiv cu cel din Satu Mare.

 

smlive.ro: Cand auzi „Satu Mare” care este primul lucru care iti vine in minte?

LORA: Imi vine in minte imaginea unui public numeros si iubitor. Am avut un schimb de energie minunat si vreau sa multumesc satmarenilor pentru amintirile frumoase.

smlive.ro: Ce parere ti-ai facut despre orasul nostru?

LORA: Este un oras care are un calm si o bunadispozitie care sunt contagioase. Si asta e un lucru extraordinar avand in vedere ca noi parcurgem multi km, cu masina pana la voi. Este o mare bucurie dupa atata drum sa fii intampinat cu caldura si respect.

smlive.ro: Sunt adevarate zvonurile conform carora te vei retrage o perioada din muzica?

LORA: Nu sunt adevarate. Din pacate, barfele in ceea ce ma priveste au un „succes” fantastic. Imi doresc ca oamenii sa fie intelepti si sa nu mai creada tot ce se barfeste.

smlive.ro: Daca ar fi sa o iei de la inceput, ai alege tot muzica?

LORA: Daca ar fi sa o iau de la inceput cred ca muzica m-ar mai fi ales o data. 🙂

smlive.ro: Cum ar putea avea acces mai usor copiii talentati din Satu Mare la cursurile Stage Academy?

LORA: Avem copii la Stage Academy care calatoresc de departe. Se pot programa cursurile in asa fel incat sa beneficieze si copiii din alte orase. Exista un nr. de telefon pe pagina de facebook Stage Academy Pipera, unde puteti afla mai multe informatii.

smlive.ro: Ce muzica asculta LORA in timpul liber?

LORA: Lora nu prea are timp liber si atunci cand are se uita la seriale sau sta in liniste. 🙂

smlive.ro: Cand te vopsesti din nou blonda? 🙂

LORA: Dar Lora e blonda. Nu trebuie sa ma vopsesc. Lora e blonda, Laura e bruneta. Lora este exteriorul, Laura este acea parte din interior care intervine la nevoie, atunci cand Lora simte ca nu mai poate, ca vrea un moment de respiro. 🙂

smlive.ro: Iti multumim pentru amabilitatea de care ai dat dovada de fiecare data si in numele fanilor din Satu Mare, iti transmitem ca, in ciuda distantei mari, te asteptam cat mai curand, cu drag la Satu Mare.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 28 august, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.