Marcel Marușca a fost instalat director al AJOFM Satu Mare

Noua conducere a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare şi-a preluat de ieri atribuţiunile. Directorul executiv Marcel Maruşca şi directorul adjunct Simona Derşidan vor organiza joi, 21 februarie, o conferinţă de presă despre planurile şi obiectivele pe care şi le propun să le realizeze împreună cu colectivul agenţiei.

Cei doi noi directori îi înlocuiesc pe Gheorghe Tilibaşa şi Veronica Variu care ambii şi-au prezentat demisiile în luna ianuarie.


“Unul dintre cele mai importante obiective este acela de a fi un mijlocitor între agenţii economici şi persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă”, a spus Maruşca. Ambii şi-au exprimat dorinţa de a fi transparenţi şi de a avea o bună comunicare cu populaţia şi cu mass media sătmăreană.
Marcel Maruşca are 49 de ani, este de profesie inginer chimist şi are şi studii economice. Simona Derşidan este jurist, lucrează de mulţi ani în agenţie, în ultima vreme ca inspector iar în trecut ca funcţionar responsabil cu mass media.

 

Sursa: informatia zilei

Foto:  facebook

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 20 februarie, 2013

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.