Nu ratati un weekend plin de teatru la Satu Mare

Nu ratati un weekend plin de teatru la Satu Mare

Nu ratati un weekend plin de teatru la Satu Mare

Secția română a Teatrului de Nord joacă la sfârșitulsăptămânii trei din ultimele spectacole realizate în această stagiune: ”Paiața”, ultima premieră de la salaAmfiteatru, deja bine-cunoscutul Spectacolde improvizație cu ImproȘtim și spectacolul de aniversare al actrițeiCarmen Frățilă – ”Prăvălia cu sentimente”.

”Paiața” sereia vineri 29 ianuarie, la ora 19.00, în sala Amfiteatru a Casei de Cultură. Realizat în parteneriat cuCentrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare șiDistrict 15 în cadrul proiectului DOCENDODISCIMUS (gândit și promovat de Stelian Roșian), spectacolul pornește de latextul lui Cehov dar încearcă să ducă înspre întrebările pe care și le puneorice actor, în orice teatru.

În 30 ianuarie,sâmbătă, de la ora 19.00, în sala Amfiteatru, trupa tânără de improvizatori arenevoie de sugestiile si ajutorul publicului pentru un nou Spectacol Improvizat. În spectacolul de improvizație nimic nu estestrict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult dereacția publicului. Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizatinteligent și amuzant.

Duminică 31ianuarie, la ora 19.00, în sala mare a Casei deCultură, vă invităm să vedeți spectacolul ”Prăvăliacu sentimente” de Cornel Udrea. Veți fi martorii unei radiografiisentimentale a societății noastre, cu bunele și relele, cu speranțele șideziluziile, cu visele și susceptibilitățile ei.

La fiecarespectacol biletul costă 20 lei sau 15 (pentru elevi, studenți, pensionari).

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa debilete), str. Horea nr. 6.

Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 –13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură)

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 27 ianuarie, 2016

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.