O cană de fericire 2017

O cană de fericire 2017

O cană de fericire 2017

ROTARACT Club Satu Mare, alături de Rotary Club – Satu Mare și Interact Satu Mare, vă invită şi în această iarnă la cea de-a patra ediție a proiectului caritabil “O Cană de Fericire”, în cadrul căruia si-au propus din nou ca, împreună cu satmarenii, să însuflețeasca si să dea culoare orașului  .

Evenimentul se va desfășoară   în aceeaşi locaţie ca şi ediţia precedentă, respectiv la Hotel Dana II, loc in care sătmărenii şi nu numai, sunt aşteptaţi în fiecare seară la căsuţa ROTARACT, unde vor putea servi o cană cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă, precum și turtă dulce și fursecuri.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de tineri artiști sătmăreni care vor cânta live si vor oferi o notă muzicală evenimentului conform unui program prestabilit.

„Așadar, vă poftim cu drag, alături de noi, să realizăm ÎMPREUNĂ minunea de a dărui si impărtăși cu ceilalți cele mai frumoase sentimente si gânduri.

Cu ajutorul vostru, ne-am propus să renovăm blocul operator al secției de chirurgie din cadrul Spitalului Judetean Satu Mare.

Împreună însuflețim orașul, făcând fapte bune!„

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 07 decembrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.