A părăsit locul accidentului și a eliminat urmele producerii acestuia, solicitând ambulanță pentru o persoană rănită

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș s-au sesizat din oficiu, despre faptul că la data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, s-a produs un accident rutier pe raza localității Prilog în urma căruia o persoană a fost rănită.

În fapt, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Remetea Oașului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Prilog, pe fondul neadaptării vitezei în curbă a derapat,  părăsind partea carosabilă și întrând cu autoturismul în șanț. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Orașu Nou, pasager în autoturism.

După producerea evenimentului rutier conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului și a eliminat urmele producerii acestuia, solicitând ambulanță prin apelarea numărului de urgență 112 pentru persoana rănită, însă spunând că aceasta a suferit vătămări corporale în urma unui accident casnic și nu a unui accident rutier.

Având în vedere cele constatate de polițiști s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără acordul poliției și modificarea locului faptei sau ștergerea urmelor accidentului de circulație.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 07 noiembrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.