In perioada 5 -7 ianuarie politistii satmareni au retinut peste 40 permise de conducere

Peste 250 de contravenții aplicate în acest sfârșit de săptămână, de polițiști, în valoare de circa 90 000 de lei și peste 40 de permise de conducere reținute.

În perioada 5 – 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au organizat acțiuni preventive în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Astfel, polițiștii de ordine publică au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, persoanelor care au încălcat unele norme de convieţuire socială, ordinea sau liniştea publică, 4 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, toate în valoare de peste 19 000 de lei și au ridicat în vederea confiscării aproximativ 300 de fire țigarete.

În urma activităților întreprinse de polițiștii rutieri au fost constatate în jur de 200 de sancțiuni contravenționale, având o valoare ce depășește 66 600 de lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea reținerii 42 de permise de conducere, pentru constatarea unor abateri cum ar fi depășirea vitezei maxime legală admisă, neacordarea de prioritate pietonilor și vehiculelor sau depășirea neregulamentară, fiind reținute și 2 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 08 ianuarie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.