Proiectul „Seri pozitive„ se lanseaza si la Carei

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi sau poți chiar lega prietenii. Invitaţii acestor seri sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci şi tu schimbări pozitive în viaţa ta.

Serile pozitive se desfășoară în Cluj, Satu Mare, Iași și București. Începând cu luna Septembrie acest proiect se extinde și la Carei, astfel că în data de 10 septembrie are loc lansarea Serilor pozitive la Carei.

În Satu Mare și Carei, întâlnirile sunt coordonate de Delia Danea – psiholog&trainer programe de dezvoltare personală.

Prima temă de la Carei este ”Prețuiesc fiecare clipă din viața mea

Zilele pe care le numești bune îți aduc fericire. Zilele ”proaste” îți creează experiență, iar cele mai dificile zile îți dau lecții de viață. Cum ar fi dacă ne-am bucura de fiecare clipă a vieții noastre, așa cum e? Cum ar fi dacă mesajul din spatele experiențelor de viața ar fi mai ușor de descifrat, iar lecțiile mai ușor de înțeles și acceptat?

Cu fiecare experiență devenim mai conștienți de alegerile pe care le facem, de posibilitățile care ni se dezvăluie de îndată ce luăm o decizie, oricare ar fi ea. De multe ori credem că viața e nedreaptă sau că noi nu merităm lovituri, uneori ne resemnăm, alteori răbufnim pentru că nu știm cum să reacționăm, nu am fost învățați cum să facem față oricărei situații și cum să găsim o parte pozitivă indiferent de experiența de viață prin care am trecut.

Sunt Delia Danea – psiholog&trainer programe de dezvoltare personală. Prin proiectele pe care le desfășor mi-am propus să dau mai departe conștientizările mele și să fiu alături de oameni pentru a-i ajuta să descopere frumuseţea vieţii de zi cu zi, să-şi găsească motivaţia de a-şi pune în practică visele, să-şi (re)găsească pofta de viaţă şi să se bucure de darurile vieţii.

Mai multe despre activitatea mea găsești aici:

http://viata-un-dar.ro/

Odată cu lansarea proiectului ”Seri pozitive” la Carei, vreau să-ți dezvălui câteva din instrumentele pe care le folosesc pentru a descifra mesajele din spatele experiențelor de viață, învățând astfel să prețuiesc fiecare clipă din viața mea.

Data: 10 Septembrie 2014, ora 18.00-20.00

Locația: Carei, Castelul Karolyi, Sala de expoziții

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri, aici: http://schimbarepozitiva.ro/pre-uiesc-fiecare-clip-din-via-a-mea/

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 01 septembrie, 2014

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.