Proiectul „Seri Pozitive” : Tema lunii ianuarie „Cauzele psihologice ale obezității”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.
Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.
Tema lunii ianuarie
„Cauzele psihologice ale obezității”
Invitat: Emőke Simon
Obezitatea este, în egală măsură, o boală fizică dar și psihologică. Cel mai ades, cauzele obezității gravitează în jurul stilului de viaţă, al unor obiceiuri proaste precum consumarea unui număr mai mare de calorii, dar şi o activitate profesională solicitantă intelectual, dar din cauza căreia suntem mai puţini activi.
Această întâlnire este recomandată persoanelor care:
– Doresc o altă abordare a motivelor ce duc la surplusul de kilograme
– Se confruntă de mult timp cu probleme de greutate și au încercat zeci de diete minune
– Reușesc să mențină greutatea ideală doar cu multe sacrificii
– Doresc sa identifice procesele inconștiente ale mâncatului în exces
– Nu sunt mulțumite de felul cum arată, și au o imagine fixă asupra corpului „perfect”
Sunt Emőke Simon, psiholog clinician, membru ARHTE – Asociația Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniană, membru IRPI – Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa membru AMPP – Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie.
Mai multe despre mine si activitatea mea găsiți pe pagina facebook Cabinet individual de psihologie si psihoterapie Simon Emőke, sau pe site-ul : http://www.psihologsatumare.com/
Te aștept cu drag la o seară specială, de început de an, în care să dăm startul unui stil de viață sănătos.
Data: 17 ianuarie 2017, ora 18:00 – 20:30
Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3
Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/cauzele-psihologice-ale-obezitatii/
Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.
PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.
Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, SM Live, Sătmăreanul, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.
Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 09 ianuarie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.