Rezultate de excepție la concursul Memorial Schwartz

Rezultate de excepție la concursul Memorial Schwartz

Rezultate de excepție la concursul Memorial Schwartz

În 11 noiembrie 2017 a avut loc la Oradea cea de-a XXVII-a ediție a concursului de fizică și de chimie Memorial Schwartz.

Alături de participanți din România, Ungaria și Republica Moldova, au concurat patru elevi ai Colegiului Național Mihai Eminescu din Satu Mare, care sunt și cursanți ai Centrului Județean de Excelență Satu Mare.

În urma confruntării, elevul Ardelean Andrei Gavril obține Premiul I și trei premii speciale, adică premiul dr. Mate Karoly, premiul Grigorescu Magda, pentru cel mai mare punctaj din concurs, și un premiu special constând într-o excursie de studii de o săptămână la Institutul de studii avansate în optică PhotonLab, din Germania. Elevul Ardelean Andrei Gavril este în clasa a X-a B și este pregătit de către domnul prof. Viorel Solschi, la fizică, și doamna prof. Bianca Domuț, la chimie.

Un rezultat onorant este Premiul III obținut de către elevul Horotan Grațian Alexandru din clasa a XII-a B care studiază fizica cu prof. Viorel Solschi și chimia cu doamna prof. Claudia Pop.

A completat cu succes lotul școlii elevul Pop Bogdan Ioan din clasa a X-a B pregătit la fizică de prof. Viorel Solschi și elevul Arteni Dan din clasa a XI-a B pregătit la fizică de prof. Liviu Rotaru. Ambii elevi studiază chimia cu prof. Bianca Domuț.

Premiile acordate la acest concurs sunt unice la nivelul unei clase. Lotului de elevi eminescieni i s-a alăturat și un recent absolvent al colegiului care a concurat la categoria studenți, Mihai Marcian David, obținând Mențiune la acest concurs.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 15 noiembrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.