Rezultatele etapei a treia a grupelor Primavera la juniori C,D si E

Rezultatele etapei a treia a grupelor Primavera la juniori C,D si E

Rezultatele etapei a treia a grupelor Primavera la juniori C,D si E

S-a consumat si etapa 3-a a  campionatelor de juniori U 15,U13 si U 11,pentru grupele Primavera,iar toate meciurile  au fost de un bun nivel,terminate cu urmatoarele rezultate:

  • la U 15,Primavera 2003 a invins Olimpia,scor 4-2,meci desfasurat acasa la Paulesti,dupa un joc controlat in totalitate de baietii nostri.Golurile au fost marcate de Suveg si Ionescu,ambii reusind cate o dubla.Felicitari baietilor nostri si succes in urmatoarea etapa cu LPS Satu Mare.
  • Tot la U 15,Primavera 2004,a reusit un egal,1-1 in deplasare la Juniorul Satu Mare,golul echipei noastre fiind marcat de Luca Negru.Un joc bun al grupei noastre, care dupa aspectul jocului meritau victoria.
  • La U 13,grupa de 2006 a clubului nostru a reusit un joc foarte bun acasa in compania celor de la Olimpia Satu Mare,in ciuda rezultatului 3-4,dupa ce baietii nostrii au condus cu 3-1,goluri Teo Ploesteanu(2) si Funckenhauser.Mentionam ca la Primavera au jucat 3 copii nascuti in 2007,care au reusit sa faca fata cu brio celor de la Olimpia,nascuti 2005.
  • In fine,la U 11,Primavera 2007 a reusit din nou o voctorie la scor,9-1 cu Olimpia SM,dupa un joc cu foarte multe ocazii de poarta.
Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 09 octombrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.