Șase echipe vor participa la Cupa Satu Mare

La Sala ”Dinamo” din Satu Mare, în data de 6 mai 2017, va avea loc Cupa ”Satu Mare” la futnet. La turneu vor fi prezente șase echipe, unele consacrate, altele care abia acum pășesc în peisajul competițional oficial.

Numele echipelor participante sunt: Grupa 1 Victory Cluj, Junii Satmarului, Rechinii Tehnici Câmpulung MoldovenescGrupa 2 JSF Cluj, Tengo Salonta, Dinamo Satu Mare La Cupa ”Satu Mare” probele înscrise în program sunt cele de dublu și triplu.

Organizatori sunt câțiva dintre vechii practicanți ai tenisului cu piciorul din urbea sătmăreană, cum ar fi Dorin Țuțuraș, Cosmin Iatu și Eduard Sever.

Asociația Futnet România felicită anticipat organizatorii și participanții la Cupa ”Satu Mare” deoarece într-un astfel de eveniment regăsim combinația perfectă pe care vrem să o promovăm. Avem înscrise echipe care evoluează la nivel de performanță, dar și altele care practică tenisul cu piciorul de plăcere, dar a căror ambiție este să depășească stadiul amatorismului. Suntem convinși că prietenia va domina fileul la Satu Mare, iar toate cele șase echipe participante vor fi câștigătoare.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 04 mai, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.