Se strica vremea. Vedeti prognoza pe urmatoarele 2 saptamani

Se strica vremea. Vedeti prognoza pe urmatoarele 2 saptamani

Se strica vremea. Vedeti prognoza pe urmatoarele 2 saptamani

În prima săptămână de prognoză, deși vor fi ușoare variații termice de la o zi la alta, vremea va fi mai caldă, decât în mod obișnuit.

Astfel, în 10 aprilie, media regională a temperaturilor maxime, va scădea ușor spre 22 de grade, ulterior, în următoarele două zile va crește, ajungând la 24…25 de grade, iar până în 15 aprilie, va scădea ușor și se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

După această dată, este anticipată o răcire, ce va apropia regimul termic diurn de norme multianuale ale perioadei, respectiv, o medie, ce nu va depăși 16…18 grade.

Minimele termice vor oscila, în medie, între 6 și 8 grade, cu valori mai ridicate în jurul datei de 13 aprilie, dar și mai coborâte după data de 19 aprilie, când sunt estimate minime în jur de 4 grade.

Pe arii restrânse vor fi ploi slabe începând cu 10 aprile, iar în 13 aprilie, probabilitatea pentru averse în general moderate cantitativ va fi ridicată. În a doua săptămână de prognoză, vor fi posibile ploi în fiecare zi, dar cu o probabilitate mai ridicată în perioada 16 – 18 aprilie.

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 10 aprilie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.