Sofer prins cu viteza de 131 km/h in localitatea Ciuperceni

Pe parcursul zilei de ieri, 6 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru siguranța circulației pe drumurile publice, pe raza judeţului.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate peste 65 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare de aproximativ 16 500 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 9 permise de conducere.

Astfel, la data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic, pe raza localității Păulian, un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu Mare care conducea cu viteza de 113 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 50 km/h.

La aceeași dată, pe DN 19, în localitatea Doba, polițiștii de la același Serviciu au depistat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Lazuri, care circula cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 50 km/h.

Polițiștii rutieri au surprins cu aparatul radar și un tânăr, de 21 de ani, din județul Maramureș, care conducea cu viteza de 131km/h, în localitatea Ciuperceni, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 50 km/h.

Conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 07 decembrie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.