UN RESTAURANT RECENT REDESCHIS IN CENTRUL ORASULUI

 

 

In cautarea unui local central care serveste meniul zilei am ajuns  astazi la Crama Schwab,  pe strada Vasile Lucaciu nr. 9 .

La intrare ne-a intampinat o atmosfera placuta de bistro cu mireasma imbietoare de mancare buna si  o domnisoara politicoasa care ne-a invitat sa ne  facem comozi.

Spre deosebire de alte localuri am descoperit la Crama Schwab ca vine in plus cu mai multe  lucruri fata de alte  restaurante din oras , in primul rand  cu faptul ca la meniul zilei se poate alege intre 3 feluri de ciorbe si 3 feluri de felul 2, asa ca e imposibil sa nu nimeresti ceva ce sa iti fie pe plac.In plus fata de  alte locatii, meniul zilei se poate servi   intre 11 si 20 in fiecare zi  ,  inclusiv sambata. Pretul unui meniu este de 12 lei, iar desertul este  din partea casei .

In cazul in care serviciul nu face posibila pauza de masa, Crama Schwab livreaza preparatele  la  adresele clientilor. Pretul unui meniu livrat este de 13 lei, ambalajul si transportul fiind gratuite.

Am aflat, printre altele ca tot ce  tine de Crama Schwab este nou , Inainte de Sarbatorile de iarna a fost facuta  inaugurarea noului local . Se poate spune ca  este  nou deoarece s-a schimbat  totul, inclusiv conducerea, personalul, formatia care intretine atmosfera, ambientul chiar si clientii care frecventeaza aceasta locatie.

Capacitatea restaurantului este de pana la 40 de persoane, iar pe  langa locatia intima si preparatele deosebite servite mai gasim la Schwab: wireless gratuit  si 2 televizoare cu diagonala mare in caz ca vrem sa vedem un meci departe de casa. Se pot organiza petreceri, chiar weekendul trecut   a  fost organizata cu ocazia unei aniversari o petrecere surpriza deosebit de reusita. Pentru ca aceste petreceri sa fie de neuitat vi se pun la  dispozitie  si alte servicii care pot fi de ajutor in organizarea unei petreceri : inchiriere  limuzina, fotografierea si publicarea fotografiilor de la petrecere pe Facebook , sa nu cumva sa se stinga repede ecourile acesor petreceri.

Pentru rezervari si comenzi , gazdele de la Crama Schwab au pus la dispozitie urmatoarele numere de telefon : 0361.402.318 sau 0746.42.72.25 .

Ca fapt  divers va spunem ca  la Crama Schwab e singurul loc din oras unde se poate servi o specialitate care merita incercata: ciolan rotisat!

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 05 iunie, 2013

2 Comments

 1. Crama Schwab Satu Mare Meniul zilei 05 iunie 2013.
  Felul I Ciorba Radauteana.
  Supa de varza see you carnati.
  Ciorba a la grec.
  Felul IITocanita see you ciolan si fasole.
  Papricas de pui see you galuste.
  Legume sote see you pireu.
  Salata Si un Desert Delicios La numai 12 Ron.
  Gratuit! Comenzi La Domiciliu la Minim 3 Meniuri Info Comenzi : B-dul Vasile Lucaciu nr 9 Tel 0746427225 SAU 0361402318.

  Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul pentru preferinte

0 0 0 0