VIDEO Două incendii în Satu Mare și o tentativă de suicid la Carei, în cursul acestei nopți și dimineții

VIDEO Două incendii în Satu Mare și o tentativă de suicid la Carei, în cursul acestei nopți și dimineții

VIDEO Două incendii în Satu Mare și o tentativă de suicid la Carei, în cursul acestei nopți și dimineții

În cursul acestei nopți și dimineți, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea a două incendii și la o tentativă de suicid. Urgenţele au fost anunţate la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, fiind semnalate în municipiile Satu Mare și Carei.

Autoturism cuprins de flăcări

În cursul acestei nopți, la ora 02:13, I.S.U. ,,Someş” Satu Mare  a fost anunțat despre  producerea unui incendiu la un autoturism.  La adresa menționată s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care a intervenit pentru lichidarea incendiului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, însă în urma evenimentului au ars materialele combustibile din compartimentul pasagerilor, compartimentul motor și două anvelope, autoturismul fiind avariat în proporție de 80%.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii acestui incendiu.

Incendiu la o clădire administrativă

Cel de-al doilea incendiu, la o clădire administrativă a unei societăți comerciale care are ca obiect de activitate producția de mobilier, a fost anunțat la ora 05:49.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul  Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la partea superioară a imobilului. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile aflate în încăperi. În urma evenimentului au ars: mobilierul din birouri, acte și documente, bani și tavanul din scândură al imobilului și s-au degradat acoperișul din tablă pe o suprafață de aproximativ 50 metri patrați, cinci geamuri și patru uși din termopan și aparatură electrocasnică.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic defect (frigider).

Din fericire, nu au existat victime.

Tentativă de suicid

În cursul acestei dimineți, la ora 08:55 salvatorii Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină la o tentativă de suicid. Apelul la numărul unic pentru apeluri de urgență a fost efectuat de către un trecător aflat în zonă.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autoscară și o ambulanță SMURD.

Cetățeanul care amenința cu sinuciderea se afla pe o schelă metalică amplasată lângă un bloc de locuințe, la nivelul etajului al treilea. După efectuarea cu succes a negocierii de către echipajul de poliție, s-a intervenit pentru coborârea cetățeanului cu ajutorul autoscării și predarea acestuia echipajului medical care încadra ambulanța aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 12 aprilie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.