Bursa locurilor de muncă la Negrești Oaș

Bursa locurilor de muncă la Negrești Oaș

Bursa locurilor de muncă la  Negrești Oaș

Primăria Orașului Negrești-Oaș, în parteneriat cu HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj- Napoca organizează luni, 24 septembrie 2018, Bursa locurilor de muncă, în cadrul proiectului E.G.A.L.O. Nord-Vest – Egalitatea accesului la locuri de muncă și ocupare în Nord-Vest,POCU/298/3/14/120747.

Bursa Locurilor de Muncă va avea loc de la ora 10.00, iar la aceasta sunt așteptate să participe circa 50 de persoane aflate în cautarea unui loc de muncă.

De asemenea, vor participa mai mulți angajatori din Negrești-Oaș și din localitățile din zonă, care se află în căutarea de angajați.

Proiectul E.G.A.L.O. Nord-Vest este cofinanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, ”Îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și creșterea gradului de ocupare a șomerilor și persoanelor inactive, persoanelor de etnie romă și a persoanelor din mediul rural” și este derulat de HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj-Napoca.

Proiectul se adresează următoarelor categorii de persoane: șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lunga durată, persoane vârstnice (55-64 ani), persoane cu nivel redus de educație; Persoane din mediul rural, în special persoane din agricultura de subzistență și semi-subzistență și cetățeni români aparținând minorității rome.

Persoanele care vor fi selectate în cadrul grupului țintă al proiectului vor beneficia de orientare în carieră și găsirea unui loc de muncă/post/meserie sau ocupație potrivită.

Sursa: Primaria Negresti Oas

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 23 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.