Cum scapi de teama că vei fi înşelată

Cum scapi de teama că vei fi înşelată

Cum scapi de teama că vei fi înşelată

„Oare îmi va rămâne fidel pentru totdeauna sau mă va înşela într-o bună zi?” E întrebarea care, probabil, te-a chinuit şi pe tine, ca şi pe multe alte femei. Hai să vedem dacă grijile tale sunt întemeiate.

Nu există „babă frumoasă şi copil cuminte”, spune o vorbă din popor. Şi nici bărbat fidel, ai mai auzit tu unele voci păţite. Într-adevăr, se ştie deja că fidelitatea nu este chiar cea mai mare calitate a bărbaţilor. Ba chiar, se pare, tendinţa lor de a călca uneori strâmb le este înscrisă în codul genetic, după cum arată unele studii. Cu toate astea, a te îndoi de capacitatea tuturor bărbaţilor de a rămâne fideli este ca şi cum ai crede că nici un copil nu poate fi cuminte.

În loc să te gândeşti la lucrurile rele care s-ar putea întâmpla în viitor, mai bine trăieşte cu intensitate prezentul şi bucură-te de fiecare clipă.

În ultima vreme, el a început să cam întârzie, e mai distant şi mai secretos? E mai mult decât suficient ca să te pună pe gânduri. Totuşi, nu te pripi cu concluziile, acestea nu sunt întotdeauna „simptomele” unei infidelităţi. Mai bine acordă-i încrederea pe care o merită până la proba contrarie şi, înainte de a te repezi asupra lui cu tot felul de acuzaţii, încearcă să afli ce se întâmplă cu el.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 19 octombrie, 2013

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.