Horoscop joi, 13 septembrie 2018

Horoscop joi, 13 septembrie 2018

Horoscop joi, 13 septembrie 2018

BERBEC
Azi vei primi un indiciu sau un semn din partea destinului, așa că fii extrem de atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ascultă conversațiile celor din jur și nu crede în coincidențe, fiindcă azi nu există așa ceva. Odată ce ai descoperit care este semnul, viitorul tău se va schimba.

TAUR
Azi îți vei petrece o mare parte din zi gândindu-te la binele celorlalți, dar ești totuși sfătuită să nu cazi în capcana altruismului mult prea pronunțat. Dacă va interveni o problemă de viață și de moarte, e recomandat mai degrabă să te gândești la tine și chiar să dai dovadă de egoism. Ai grijă!

GEMENI
Starea ta e puțin contradictorie azi, fiind o combinație relativ neobișnuită de optimism și de oboseală: nu ai mai experimentat de mult așa ceva. Pe de o parte, știi foarte bine care sunt măsurile pe care trebuie să le iei, dar pe de alta nu ai forța necesară pentru a le transforma în realitate. Cel mai bine ar fi să faci ceva simplu, care să te relaxeze.

RAC
Reușești azi să treci peste dificultățile din zilele precedente și ai parte de o binemeritată perioadă de calm. Dar aceasta nu va dura mult, deoarece în cursul serii vei primi o veste la care nu te-ai fi așteptat. E vorba însă despre una bună, așa că bucură-te de pe acum!

LEU
Te așteaptă o zi plină de experiențe pozitive, în care toate dorințele tale minore se vor îndeplini. Desigur, lucrurile vor fi ușor mai complicate în ceea ce privește marile vise și obiective, dar și acolo vor exista evoluții. Ai mare noroc mai ales la achiziții, deci pregătește-te!

FECIOARA
Ți se pare că viața ta e plină de monotonie, iar acest lucru te va întrista azi. Ai impresia că stagnezi din toate punctele de vedere și nu te poți abține să nu te compari cu prietenii sau cu cunoștințele tale. Ca să poți compensa acest deficit, cel mai bine ar fi să aduci tu puțină aventură în viața ta: ce zici de o carte sau de un film de acțiune?

BALANTA
Ai mare grijă cu ceea ce mănânci azi, deoarece astrele consideră că ești foarte aproape de a face o indigestie. Cel mai bine ar fi să dai dovadă de moderație, mai ales dacă participi la o cină sau la un eveniment cu multă mâncare gustoasă. Ține cont în primul rând de sănătatea ta!

SCORPION
Azi vei fi stresată la culme de insistența unei persoane pe care nu o cunoști prea bine. Aceasta se amestecă în mod constant în viața ta și te bate la cap cât e ziua de lungă. Nu îi da apă la moară, e sfatul astrelor, ci explică-i cât se poate de clar că te deranjează extrem de tare.

SAGETATOR
Datorită performanțelor obținute în ultimul timp la muncă, azi ești ridicată în slăvi. Vei deveni un fel de eroină în spațiul biroului, iar colegii nu vor mai conteni cu laudele la adresa ta. Ești teribil de încântată și nu îți mai încapi în piele de mândrie; singurul risc este acela de a ajunge să te consideri superioară celorlalți, dar astrele consideră că vei reuși să îl eviți.

CAPRICORN
Ai mare grijă, pentru că astăzi riscurile de a pierde un obiect important pentru tine sunt extrem de ridicate. Din păcate, astrele consideră că ai șanse foarte mici să reușești să eviți acest dezastru, așa că poate ar trebui să te resemnezi. Alină-te cu gândul că nu vei pierde însă niciodată amintirea acelui lucru și sentimentele pe care ți le-a provocat.

VARSATOR
Astăzi nu ești capabilă să te concentrezi nici măcar la cele mai simple sarcini, așa că încearcă mai degrabă să le eviți. Dat fiind faptul că vei eșua chiar și la cele mai ușoare task-uri de la muncă, astrele îți recomandă să insiști pentru a-ți lua liber azi. În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, măcar anunță-ți colegii și șefii că nu ești deloc în apele tale, ca să știe la ce să se aștepte.

PESTI
Ai mare grijă azi, pentru că cineva încearcă să te prindă cu garda jos ca să te determine să comiți o greșeală fatală. Dacă îl vei lăsă să te surprindă pe picior greșit, acest om îți poate face foarte mult rău. Așa că fii vigilentă pe tot parcursul zilei, deoarece ai puterea necesară pentru a-i rezista.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 13 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.