Horoscop luni, 17 septembrie 2018

Horoscop luni, 17 septembrie 2018

Horoscop luni, 17 septembrie 2018

BERBEC
Azi trebuie să faci față unei persoane care e extrem de inflexibilă și încăpățânată, iar astrele sunt de părere că nu o vei face decât dacă ești tu cea care dă dovadă de diplomație. Cu cât ești mai calmă și mai liniștită, cu atât vei reuși să îi imprimi și ei aceleași caracteristici. Baftă!

TAUR
Azi e recomandat să petreci timp cu iubitul tău. Acesta a trecut prin clipe grele în ultima perioadă și are neapărată nevoie de susținerea ta. Dacă vei fi distantă, nu vei face decât să îi adâncești disperarea, așa că ai grijă cu aceste atitudini!

GEMENI
Ziua de luni vine cu câteva probleme în ceea ce privește îndeplinirea obiectivelor profesionale. Din păcate, nu reușești să te descurci la muncă la fel de bine cum o făceai odinioară, iar acest lucru îți va dăuna. Însă nu lăsa anxietatea să te domine, deoarece cât de curând îți revii!

RAC
Nimic nu îți iese azi, din păcate. La muncă ești incapabilă și de cele mai mărunte sarcini, iar în relația cu cei apropiați ai parte numai de dezamăgiri pe care le pui pe seama ta. Fii bună cu tine, este ceea ce îți recomandă astrele: duritatea nu va face decât să te pună și mai repede la pământ.

LEU
Îți asumi un rol de lider al unui grup de oameni azi. Poate fi vorba despre colegii de muncă, dar și despre prietenii tăi. Fii cât se poate de responsabilă și gândește bine deciziile pe care le iei, deoarece acestea vor avea un rol important în viitorul vostru.

FECIOARA
Azi îți stabilești niște obiective care ar fi imposibil de atins și în cele mai bune zile ale tale, ce să mai spunem despre o luni în care nu ai parte de atuurile care te-au consacrat? Fii blândă cu tine și ține cont de faptul că e o zi în care trebuie să te antrenezi pentru succes, nu în care vei avea parte de el. Resemnează-te!

BALANTA
Nu e loc de compromis azi în relațiile cu cei din jur! Ai grijă, deoarece poate fi vorba atât despre cele profesionale, dar și despre cele personale. Azi independența și singurătatea sunt cuvintele care te vor caracteriza, și astrele consideră că această atitudine ar putea continua.

SCORPION
Evită să te contrazici cu cei din jur, este sfatul pe care îl primești de la astre azi! Nu are rost să încerci să îți impui părerea, fiindcă nu e deloc atât de inatacabilă pe cât crezi. Cel mai bine ar fi să fii rezervată, mai ales atunci când este vorba despre șefii tăi.

SAGETATOR
Îți e imposibil să te concentrezi azi, deoarece mintea ta e tot la weekend. Nu poți să te aduni la muncă și ești doar cu gândul la o vacanță ce e mult prea îndepărtată. Dacă vei reuși să scapi de aceste opreliști, se anunță o zi bună, dacă nu, așteaptă-te la una dezastruoasă.

CAPRICORN
Primești numai complimente azi: de la prieteni, de la colegi, în legătură cu mintea și cu trupul tău. Nu te jena de ele, deoarece sunt cât se poate de adevărate, dar nici nu le lăsa să îți umbrească judecata. Rămâi așa modestă cum te știm!

VARSATOR
E mare păcat că azi te vei simți o inadaptată, atunci când ai potențial să strălucești atât de tare! Astrele sunt de părere că ai putea cuceri și luna azi, dar te scufunzi încet, încet, în sentimentul că nimeni nu te vrea și nu te iubește. Nu ai putea fi mai departe de adevăr.

PESTI
Ești extrem de productivă azi, deși ai foarte mult de muncă. Ne pare rău să te anunțăm că astrele sunt de părere că îți vei petrece cea mai mare parte a zilei la birou, dar cu rezultate excepționale. E o luni grea, dar pentru care ești pregătită perfect!

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 17 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.