Horoscop marti, 18 septembrie 2018

Horoscop marti, 18 septembrie 2018

Horoscop marti, 18 septembrie 2018

BERBEC
Astăzi ai impresia că norocul îți surâde și că ai toate șansele de a progresa, atât din punct de vedere sentimental, dar și profesional. Și se pare că ai dreptate: dacă te afli într-o relație, aceasta va ajunge la un alt nivel, iar dacă ești singură, vei găsi sufletul pereche. Mai impresionant este că această tendință este vizibilă și pe plan profesional, acolo unde te poate aștepta o promovare.

TAUR
Astăzi vei avea de suferit din cauza schimbărilor bruște de dispoziție, atât pe plan sentimental, dar mai ales pe plan profesional. Mai problematic va fi dacă ai programat un interviu sau trebuie să rostești un discurs în public, deoarece nu vei putea să îți stăpânești deloc emotivitatea. Cel mai bine ar fi să îți treci pe hârtie toate ideile și să ai grijă să îți repeți speech-ul.

GEMENI
Îți petreci cea mai mare parte a zilei ocupată până peste cap cu un proiect de care ar putea depinde viitorul tău profesional. Vrei ca totul să iasă perfect și din acest motiv nu mai ții cont de nimic din ce nu are legătură cu munca. Astrele îți susțin însă decizia și consideră că e cea mai bună pentru acum.

RAC
Nu limita sub nicio formă azi abilitatea ta de a visa! Cu cât ţinteşti mai sus, cu atât vei avea mai mult de câștigat. E o zi excepțională pentru tine, dar potențialul ei poate fi pierdut dacă alegi să nu crezi în acest context favorabil și îți duci viața ca de obicei: azi este cazul să atingi stelele!

LEU
Se pare că se anunță la orizont o perioadă în care sănătatea ta va fi pur și simplu înfloritoare, atât de bună încât vei fi capabilă inclusiv să participi la competiții sportive. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă să te odihnești și să te relaxezi, deoarece în rest lucrurile sunt pe drumul cel bun. Țintește cât mai sus!

FECIOARA
Ești plină de optimism azi, mai ales în ceea ce privește relațiile cu ceilalți. Astrele sunt de părere că acest lucru e cât se poate de bun, deoarece ai tendința de a uita toate relele care ți s-au făcut. Vei reuși astfel să ierți pe cineva apropiat, de care te distanțaseși din orgoliu.

BALANTA
Fii foarte atentă azi pentru că sunt șanse să îți apară în cale o persoană care va avea un rol important în existența ta. Acest om va poposi în viața ta când vei avea cea mai mare nevoie și va fi alături de tine cu tot sufletul său. Fă tot posibilul să îl păstrezi în preajmă cât mai mult timp, deoarece va reuși să îți umple viața de fericire și iubire.

SCORPION
Simți că nu mai suporți să stai închisă în casă și vei face tot posibilul azi pentru a te bucura de ceea ce are să îți aducă lumea de afară. Deși hobbyurile și activitățile desfășurate în aer liber sunt peste măsură de fermecătoare, problema e că tu fugi de ceva sau de cineva. Iar acest om sau lucru care te sperie nu va înceta să existe doar pentru că tu retragi din calea sa.

SAGETATOR
Inițiativele tale de a te apropia de o anumită persoană sunt azi întâmpinate cu cinism, din păcate. Acest om te va trata cu răceală și indiferență și nu vrea sub nicio formă să creadă în bunele tale intenții. Ar fi mai bine să te încetezi, fiindcă nimic din ceea ce faci azi nu îl va putea convinge.

CAPRICORN
Oamenii sunt atrași ca un magnet de tine azi, atât din punct de vedere profesional, dar și sentimental. Va fi necesar să spui tu stop dacă simți că ești copleșită de atâta atenție, deoarece cei din jur nu se vor distanța de tine. Aceste contacte îți vor fi însă extrem de utile pe plan profesional.

VARSATOR
Deși nu sunt neapărat indici importanți în acest sens, azi ai certitudinea că e ceva în neregulă cu tine din punct de vedere medical. Ești pur și simplu convinsă de faptul că ești bolnavă și că se întâmplă ceva rău cu tine. Relaxează-te și consultă un doctor, dacă te va liniști, dar nu te mai stresa!

PESTI
E o zi magică pentru tine azi! Vei simți că prin tine curge o energie pozitivă și că, orice ți-ai dori, se va îndeplini în chip miraculos pentru tine. Lasă această bucurie să ajungă și la ceilalți și nu te îndoi nicio clipă că Universul lucrează azi pentru tine. Singurul lucru care ar putea împiedica acest curs ar fi refuzul tău de a crede.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 18 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.