Horoscop miercuri, 20 septembrie 2018

Horoscop miercuri, 20 septembrie 2018

Horoscop miercuri, 20 septembrie 2018

BERBEC
Dacă te gândești să îți schimbi stilul, azi e cel mai bun moment pentru a o face. Astrele preconizează că vei fi extrem de inspirată, dar vei ajunge și pe mâna unor profesioniști desăvârșiți. Așa că dă curs ideilor tale și fă furori cu look-ul ales.

TAUR
Azi nu este cazul să dai dovadă de comoditate, e sfatul pe care ți-l oferă astrele. Încearcă să te motivezi și gândește-te constant la tot ce ai de câștigat dacă vei manifesta azi consecvență. La finalul zilei chiar te așteaptă un premiu dacă vei da dovadă de aceste atitudini.

GEMENI
Ești extrem de favorizată azi de contextul astrologic și vei da dovadă de o inteligență ascuțită. Însă, în același timp, ai și tendința de a te împăuna puțin cam prea tare cu abilitățile tale, ceea ce poate constitui un subiect de râcă cu ceilalți. Fii atentă!

RAC
Știi prea bine că trebuie să schimbi ceva în viața ta și azi este momentul să o faci. Beneficiezi de o hotărâre de care nu ai mai dat dovadă de multă vreme, dar e extrem de important să îți cântărești deciziile. Te pui numai pe tine pe primul plan și vei ajunge să îi rănești pe ceilalți, ceea ce nu îți e caracteristic.

LEU
Te comporți azi ca o adevărată leoaică! Fie că ești sau nu pe o poziție de superioritate, azi se pare că vei fi atât de autoritară, încât e extrem de probabil să fii numită șefă. Chiar și dacă nu va fi vorba despre ceva oficial, cert e că cei din jur ascultă de tine și numai de tine.

FECIOARA
Azi toate relele se abat asupra ta! Nu ai dormit prea bine, cei din jur se comportă execrabil cu tine și nici prietenii nu îți mai sunt alături. Cel mai bine ar fi să te retragi devreme și să mergi acasă pentru a te odihni.

BALANTA
Toată lumea are nevoie de tine azi, sau cel puțin aceasta este impresia pe care ți-o lasă cei din jur! Colegii de muncă, prietenii, familia se înghesuie în jurul tău, pentru a primi soluții la problemele care îi frământă. E și normal: cu greu poți găsi o ființă mai diplomată ca tine!

SCORPION
Fii foarte atentă la ceea ce faci azi în casă, este sfatul pe care ți-l oferă astrele. Este foarte posibil ca un aparat casnic să nu funcționeze prea bine și să te pună și pe tine în pericol. La cel mai mic semn că ceva nu merge bine, cheamă rapid un specialist.

SAGETATOR
Azi niciun plan pe care l-ai făcut nu se îndeplinește. Până și sarcinile minore se vor dovedi imposibil de realizat, ceea ce nu este însă neapărat un lucru rău. Dă dovadă de flexibilitate și vei avea surpriza de a descoperi că ceea ce îți oferă viața e mai bun decât planurile tale.

CAPRICORN
Astăzi stresul și oboseala își spun cuvântul: te trezești prost dispusă și irascibilă. Orice gest mărunt te scoate din sărite, și până și insistențele celor din jur, de a afla ce se petrece cu tine, te irită la culme. Încearcă să îți controlezi dispoziția, spun astrele, fiindcă te îndrepți vertiginos către dezastru.

VARSATOR
Dacă ai un vis pentru care ai muncit din răsputeri în ultimul timp, cel mai bine ar fi ca azi să renunți pentru o perioadă la el. Nu este necesar ca în fiecare zi să fii concentrată pe ceea ce îți dorești, pentru că astfel nu vei face decât să îți îndepărtezi obiectivul. Relaxează-te, concentrează-te pentru îndeplinirea micilor tale plăceri și vei dobândi o nouă putere.

PESTI
Astăzi arăți pur și simplu excepțional și se pare că vei fi ca un magnet pentru toți reprezentanții sexului opus. Dacă vrei să cucerești pe cineva, este cel mai bun moment pentru a o face, deoarece nimeni nu-ți poate rezista. La fel de recomandat este să te și distrezi cu flirturi fierbinți, pentru că o zi ca aceasta nu se va mai repeta prea curând.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 20 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.