Horoscop vineri, 14 septembrie 2018

Horoscop vineri, 14 septembrie 2018

Horoscop vineri, 14 septembrie 2018

BERBEC
Astăzi vei realiza faptul că existența ta e una armonioasă și că într-adevăr ai toate motivele să fii recunoscătoare pentru ea. Un eveniment fericit din viața personală este cel care te convinge de faptul că ești o persoană privilegiată. Încearcă să ții strâns cu dinții de această liniște pentru cât mai mult timp!

TAUR
Ziua de azi este una favorabilă din punct de vedere financiar. Reușești să obții un proiect pe care îl așteptai de ceva timp, care îți va crește veniturile. Deși e motiv de sărbătoare, nu te arunca cu capul înainte la cumpărături, mai ales că este posibil ca în viitorul apropiat să ai nevoie de bani.

GEMENI
Ține cont de planurile pe care ți le-ai făcut astăzi și nu renunța sub nicio formă la ele, chiar dacă oamenii din jur încep să îți ceară favoruri peste favoruri. Dacă te vei pune complet în slujba intereselor lor, riși să uiți cu totul de obiectivele tale și nici măcar nu vei primi vreun strop de recunoștință. Mai mult, oricâte eforturi ai depune, acestea nu vor fi deloc apreciate.

RAC
Reflectează asupra experiențelor tale din trecut, deoarece acestea îți vor aduce răspunsul la o problemă care te tulbură azi. Fii mai ales atentă la greșelile pe care le-ai comis și la ceea ce ar fi trebuit să înveți din ele, pentru că astăzi ești pe punctul de a intra într-o situație dificilă pe care ai mai trăit-o deja. Nu vrei să ajungi să repeți erorile din trecut doar pentru că nu ai fost deschisă la lecțiile pe care ți le-a predat viața.

LEU
Vrei neapărat să îți condimentezi puțin viața și la un moment dat ajunge să nu îți mai pese de nimic. Azi ești foarte înclinată să încerci sporturi extreme și să faci chiar lucruri care ar putea să îți pună viața în pericol. Cenzurează-te, totuși, și ține cont de acel instinct care vrea să te păzească de rele.

FECIOARA
Ai foarte mare grijă cu cuvintele pe care le folosești azi și mai ales cu riscul de a-ți pierde cumpătul în disputele pe care le ai cu cei din jur. Se pare că ești mai nervoasă și mai imprevizibilă decât de obicei, iar această stare poate ajunge să degenereze rapid. Mai bine ar fi să te comporți cu demnitate, fiindcă numai astfel conflictele se vor atenua.

BALANTA
Ești foarte obosită azi, mai ales după ce te spetești încercând să aduci lucrurile la muncă pe calea cea bună. Și nici măcar seara nu e mai blândă cu tine, deoarece se anunță niște oaspeți neprevăzuți. Din fericire, se pare că te vei distra totuși în compania lor, ceea ce mai îndulceşte lucrurile.

SCORPION
Ești mult prea interesată de ceea ce se petrece în viața unei persoane pe care nu o cunoști prea bine și ajungi până în punctul în care existența acesteia devine mai importantă decât a ta. În loc să te gândești la ceea ce ai putea face pentru a-ți fi ție bine, ești complet obsedată de această persoană. Nu e sănătos, mai ales că lucrurile amenință să degenereze.

SAGETATOR
Această zi de vineri îți aduce o inspirație fabuloasă. Ai idei strălucite atât pe plan profesional, cât și personal, și simți nevoia să le împărtășești și persoanelor din jur. Nu ezita să dai curs acestei porniri, deoarece se pare că astfel vei reuși să ajuți și pe cineva drag, care se simțea pierdut și nu mai zărea lumina de la capătul tunelului.

CAPRICORN
E posibil ca în ultima perioadă să fi lăsat rutina să se instaleze în viața ta de cuplu, ceea ce îi poate dăuna mai mult decât crezi. Dacă în fiecare seară faci același lucru cu iubitul tău, condimentează puțin lucrurile azi. E foarte probabil ca acesta să se sature cât de curând și să decidă că își dorește altceva.

VARSATOR
Fii puternică azi, deoarece gânduri negative amenință să te cotropească! Se pare că te lași foarte ușor invadată de înclinația spre pesimism, care te va duce foarte aproape de depresie. Soluția este să fii aproape de un prieten sensibil, unul care are toate cuvintele potrivite pentru a te face să îți revii.

PESTI
Ferește-te pe cât poți azi de shopping-ul impulsiv, mai ales că știi că ești de multe ori tentată să îi cazi pradă. Cea mai mare problemă este că nu ai nicio reținere și că te arunci spre obiecte mult prea scumpe, pe care nu ți le-ai putea permite. Mai rău e că tinzi să cumperi pe credit, ceea ce se poate dovedi și mai periculos.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 14 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.