Interviu cu Simion Ternar, reprezentantul OneMore Satu Mare, un complex sportiv cum nu s-a mai văzut în Satu Mare

Interviu cu Simion Ternar, reprezentantul OneMore Satu Mare, un complex sportiv cum nu s-a mai văzut în Satu Mare

Interviu cu Simion Ternar, reprezentantul OneMore Satu Mare, un complex sportiv cum nu s-a mai văzut în Satu Mare

smlive.ro: De unde a pornit ideea înfiinţării complexului sportiv OneMore Satu Mare?
Simion Ternar: Odată cu revenirea în România, am vazut ca in Satu Mare nu exista un complex sportiv la standard european, care sa cuprindă o gamă largă de sporturi şi am avut din start convingerea că sătmarenii vor aprecia acest lucru.

smlive.ro: Ce are OneMore Satu Mare din experienţa ta din Occident?
Simion Ternar: Este un complex sportiv modern cu aparate şi accesorii de ultima generaţie Life Fitness , format după conceptul World Class. Antrenorii stau la dispozitia clientului GRATUIT, dar au si optiunea de Personal Training.

smlive.ro: Clientii îi spun sală de sport, complex sportiv, sală de fitness şi multe alte denumiri. Poți să clarifici și să argumentezi formularea corectă?
Simion Ternar: Este un complex sportiv dezvoltat dintr-un concept foarte bine pus la punct in UE si cuprinde multe ramuri sportive. Este greşit sa spuneţi sală de sport, deoarece va referiti doar la o parte dintr-un întreg.

smlive.ro: Cu ce vine nou in Satu Mare complexul OneMore?
Simion Ternar: Am să vă enumăr câteva dintre noutăţile şi caracteristicile noastre la implementarea cărora ţinem foarte mult şi sperăm sa fie appreciate de clienţii noştri:
– Dotare cu aparate de ultima generatie Life Fitness
– Suprafata de 3000 de metri patraţi dedicati sportului
– Vestiare spatioase cu capacitate de peste 200 de persoane
– Aer conditionat de ultima generatie
– Spaţii amenajate pentru saună, solar, masaj
– Un complex care sa contina si terenuri de fotbal si de tenis in curs de amenajare
– Antenori puşi la dispozitia clienţilor în mod gratuit, plus posibilitatea de a alege din 20 de antrenori profesionisti (personal trainer) cu diplomă de calificare naţională si internaţională
– Bar de suplimente cu o gama foarte larga de produse toate cu notificare ANAD (permise de agentia nationala antidoping)
– Magazine de imbracaminte si accesorii pentru sport, inclusiv brandul American Gorilla Wear
– Sport in aer liber pe acoperisul amenajat al cladirii

smlive.ro: Care este motto-ul OneMore Satu Mare?
Simion Ternar: Motto-ul nostru este SPORT ŞI FITNESS #FĂRĂSCUZE! și credem că acest motto spune totul despre noi și despre detereminarea noastră de a mulţumi clienții.

smlive.ro: Când va avea loc lansarea oficială? Ce surprize pregatești clienților cu ocazia lansării și după această dată?
Simion Ternar: Lansarea oficială va avea loc pe data de 1 octombrie 2019. Printre surprizele pe care le pregătim celor care ne vor călca pragul putem aminti: Reduceri de 50 % la abonamente în ziua deschiderii , concurs cu premii substanţiale , bufet suedez, tort , bar de shakeuri proteice gratuite , invitaţi surpriză, selfie corner si multe altele.

smlive.ro: Care este profilul clientului OneMore?
Simion Ternar: Clienţii OneMore sunt oameni pretenţiosi care găsesc tot ce au nevoie în incinta complexului. Nu este nevoie să astepte eliberarea aparatelor pentru ca avem dubluri deoarece ne-am gandit ca timpul lor este pretios si nu vrem sa-l irosim. Ei apreciaza confortul maxim si curăţenia exemplară. Avem şi luptători profesionişti care se antrenează în sală si beneficiază GRATUIT de toate conditiile pentru a atinge performanța.

smlive.ro: Care este rolul antrenorilor din sală?
Simion Ternar: În primul rand, trebuie să asigure confortul si siguranţa clienţilor, să îi indrume să execute corect exerciţiile şi să asigure atingerea obiectivelor clienţtilor eficient şi în cel mai scurt timp.

smlive.ro: Clienţii voştri găsesc in cadrul sălii toate produsele necesare care pot fi cumpărate la faţa locului , de la accesorii la suplimente . Cât de larga este gama acestor produse care pot fi cumparate de la voi?
Simion Ternar: Gama este foarte variată, incepand cu imbracaminte, prosoape, centuri, genţi , accesorii pentru sport, băuturi, shakeuri proteice, vitamine , minerale, energizante si tot ce are legătura cu sportul inclusiv apă plata si apa cu săruri minerale.

smlive.ro: Exista și pachete pentru începători ?
Simion Ternar: Da. Prima şedinţă este gratuită fără nicio obligaţie din partea clientului.

smlive.ro: Care sunt preturile abonamentelor?
Simion Ternar: Preţuri încep de la 70 de lei pe luna şi sunt special făcute pentru fiecare buzunar, astfel că veţi găsi şi abonamente pentru cupluri, pentru elevi, pentru parinte-copil cu variante de acces la saună , în aşa fel încât fiecare client să îşi găsească cea mai bună variant de abonament.
Toate preturile abonamentelor noastre le găsiţi aici

smlive.ro: Ce clase de sporturi se pot practica la OneMore?
Simion Ternar: Ne mândrim cu o gamă foarte largă de sporturi dintre care amintim următoarele:
MMA , HIIT , ZUMBA FITNESS , MMA KIDS, K1, KANGOO JUMPS, CYCLING,
K1 FETE, BODY ART, ABS&CARDIO , KIDS GROUP şi în curând vor fi finalizate lucrarile de la terenurile de fotbal şi de tenis.

smlive.ro: Ce vârstă minimă trebuie să aibă cei care vin la One More?
Simion Ternar: Sportul nu are vârstă însă pentru minori este necesar acordul părinţilor.

smlive.ro: Cum ţineţi legătura cu clienţii voștri? Unde pot fi accesate toate informaţiile care îi interesează?
Simion Ternar: Ne puteţi găsi pe pagina de facebook OneMore Satu Mare , pe instagram pe site-ul onemore.ro , la numărul de telefon de la recepţie 0772029678 , pe email la contact@onemore.ro sau personal ne găsiţi în Satu Mare strada Ştrandului nr.4 .

smlive.ro: Ce trebuie sa facă un începător pentru a deveni membru One More?
Simion Ternar: In primul rând, trebuie sa aibă echipament sportiv adecvat , si haine de schimb. In rest mai are nevoie doar de determinare si ambiţie , restul le găseşte la noi.

smlive.ro: Ce le transmiţi sătmărenilor și viitorilor voştri clienţi.
Simion Ternar: Îi îndrumăm să aleagă un stil de viaţa sănătos, să se lase ajutaţi şi să ceară ajutorul antrenorilor si speciliştilor pe care îi punem la dispozitie, să nu amâne începerea unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat şi nu uitaţi : #FĂRĂSCUZE !

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 23 septembrie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.