Probleme pentru sătmăreni. 344 PFA şi 111 Întreprinderi individuale din Satu Mare radiate de autorităţi

Probleme pentru sătmăreni. 344 PFA şi 111 Întreprinderi individuale din Satu Mare radiate de autorităţi

Probleme pentru sătmăreni. 344 PFA şi 111 Întreprinderi individuale din Satu Mare radiate de autorităţi

Ziare.com scrie că fara sa fi gresit cu ceva, mii de romani risca sa se trezeasca, peste noapte, fara intreprinderile lor individuale si fara PFA. In plus, aceiasi oameni risca sa fie acuzati de inselaciune sau de evaziune fiscala.

Motivul: fara sa-i anunte asa cum ar fi trebuit, statul a inceput sa le desfiinteze oamenilor parte dintre formele juridice de organizare a aface,rilor, impingandu-i in ilegalitate titrează ziare.com .

Potrivit legii 182/2016, “PFA poate avea în obiectul de activitate cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN”, în timp ce “întreprinderea individuală poate avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN”.

PFA-urile și întreprinderile individuale au avut la dispoziție 2 ani pentru a solicita Registrului Comerțului înregistrarea menţiunilor referitoare la obiectul de activitate.

ONRC a postat pe site-ul sau lista cu toate cele 23.703 de PFA-uri si 9.644 intreprinderi individuale care riscau radierea din oficiu si a extins pana pe 18 martie 2019 termenul de revizuire a numarului de coduri CAEN.

Lista cu cele 344 de persoane fizice autorizate si 111 întreprinderi individuale sătmărene poate fi descărcată de aici.

Contactaţi, reprezentanţii societăţii Şerbănescu SRL au menţionat că singura variantă pentru punerea în legalitate este înfiintarea unei întreprinderi sau PFA nou. Ei au mai mentionat că durata acestui proces de infiintare poate fi redusă la 2-3 zile. Pentru mai multe detalii , cei interesaţi pot contacta firma Şerbănescu din Satu Mare la numerele de telefon 0261712333 sau 0756103430 .

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 13 mai, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.