135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei aplicate ieri de poliţiştii sătmăreni

135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei aplicate ieri de poliţiştii sătmăreni

135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  33 500 de lei aplicate ieri de poliţiştii sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășuratla data de 6 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 135de sancțiuni contravenționale.

Astfel, ieri, 6 aprilie a.c.,pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto și au reținut un certificat de înmatriculare.

Exemple:
Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 2 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteza de 101km/h, respectiv 103 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.
Un conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului, după ce a consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 5aprilie a.c., polițiștii rutieri sătmăreni au identificat, în trafic, o femeie, de 29 de ani, din Satu Mare care nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea”, pătrunzând în intersecție fără a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar.
Un conducător auto, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
Cinci conducătoriauto, au efectuat manevra de depășire neregulamentară a altor autoturisme.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 07 aprilie, 2021

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.