Cum va fi vremea la Satu Mare până la sfârșitul săptămânii viitoare. Cât timp va fi vreme rece și ploioasă

0
131

Vremea se va răcori la începutul intervalului de prognoză, astfel încât temperaturile maxime vor scădea de la 29 de grade , până la 24 de grade pe 21 iulie, în timp ce minimele vor atinge o valoare medie de 13 grade între 22 și 24 iulie.
Ulterior, vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, astfel încât, la începutul săptămânii viitoare , vor fi medii ale maximelor diurne de aproximativ 31 de grade și ale minimelor nocturne de 15…16 grade, valori ce se vor menține până la sfârșitul săptămânii viitoare.
Ploi pe arii extinse și local abundente se vor semnala azi și, din nou, pe 28 și 29 iulie, iar în rest doar izolat și trecător va ploua slab, cel mai probabil spre finalul celei de a doua săptămâni.
Instabilitatea atmosferică va fi azi temporar accentuată, mai ales după-amiaza și seara, local în zona de munte, precum și în nord-estul, centrul și sud-estul țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40…45 l/mp.

Comentarii Facebook