Accident rutier cu 3 victime incarcerate in Negresti Oas

În cursul serii de ieri, în jurul orei 22:52, I.S.U. Satu Mare a fost informat despre faptul că un autoturism în care se aflau trei persoane a ieşit de pe carosabil, izbindu-se violent de un stâlp de electricitate, în localitatea Negreşti Oaş.

Tot în urma aceluiaşi apel, salvatorii au fost anunţaţi că victimele au rămas încarcerate. În doar două minute, patru echipaje de intervenţie ale ISU, două SMURD (terapie intensivă mobilă şi echipaj de prim ajutor) şi două echipaje de descarcerare, dar şi două echipaje ale serviciului de ambulanţă judeţean (SAJ Satu Mare) au ajuns la locul indicat, găsind cele trei victime prinse în habitaclul maşinii.

Pompierii au asigurat măsurile specifice – sablare carosabil, îndepărtare borne de la acumulator, etc. – înlăturând riscul producerii unei explozii.

Una dintre victime a fost preluată de echipajul SMURD, în urma monitorizării prezenta puls, însă era inconştientă şi avea multiple traumatisme grave la nivelul corpului. După ce a fost stabilizată, aceasta a fost transportată de urgenţă la Camera Primiri Urgenţe Negreşti Oaş pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Pentru doi bărbaţi, şoferul şi un pasager al autoturismului implicat în accident, nu s-a mai putut face nimic, personalul medical fiind nevoit să declare decesul acestora.

Sursa: ISU Satu Mare

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 05 septembrie, 2016

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.