Acțiune a polițiștilor sătmăreni : prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 25 mai a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând peste 205 sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 205 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 77.000 de lei.

La data de 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de 26 500 de lei.

Comentarii Facebook